Normalstor textStor textExtra stor text

Logga in

Var vänlig läs instruktionerna till höger (under 'Instruktioner'-rubriken).

Du vet väl om att:

Du kan boka en dator direkt genom att logga in på en ledig dator på plats i biblioteket eller boka en tid via bokningssystemet. Du får maximalt använda datorer sammanlagt under 180 min/dag, med undantag för datorerna vid våra studierum (S1 och S2) där man får sitta maximalt 120 min/dag. Våra två datorer på Unga vuxna avdelningen (B1 och B2) får endast bokas av barn och unga upp till och med 17 år. Studierummen (S1 och S2) får endast bokas av personer som är 18 år eller äldre. Datorerna i det tysta studierummet (K, L och M) får endast bokas av personer som är 18 år eller äldre. Övriga datorer (A – J) har ingen åldersgräns.

Instruktioner

Välkommen till Netloan reservationssystem för datorerna på Motala bibliotek. Hos oss kan du använda datorerna som mest 180 minuter/dag uppdelat på 5 tillfällen. För datorer vid våra studierum får man sitta som mest 120 minuter/dag. Var vänlig och fyll i lånekortsnummer eller personnummer och pinkod. Om du inte har ett lånekort eller har glömt din pinkod ber vi dig kontakta personalen.

Viktigt

Om du har bokat en tid är det viktigt att du kommer i tid. Efter 5 minuter släpps bokningen så att någon annan kan logga in på datorn.

Tillbaka till huvudinnehållet

Språk

English

Suomi

Svenska