Normalstor textStor textExtra stor text

Logga in

Var vänlig läs instruktionerna till höger (under 'Välkommen till Motala bibliotek!'-rubriken).

Du vet väl om att:

Du kan boka en dator direkt genom att logga in på en ledig dator på plats i biblioteket eller boka en tid via bokningssystemet. Du får maximalt använda datorer sammanlagt under 180 min/dag, med undantag för datorerna vid våra studierum (S1 och S2) där man får sitta maximalt 120 min/dag. Våra två datorer på Unga vuxna avdelningen (B1 och B2) får endast bokas av barn och unga upp till och med 17 år. Studierummen (S1 och S2) får endast bokas av personer som är 18 år eller äldre. Datorerna i det tysta studierummet (K, L och M) får endast bokas av personer som är 18 år eller äldre. Övriga datorer (A – J) har ingen åldersgräns.

Välkommen till Motala bibliotek!

För att boka en dator eller ett studierum anger du ditt lånekortsnummer eller personnummer samt din PIN-kod. Om du inte har ett lånekort eller har glömt din pinkod ber vi dig kontakta personalen.

Viktigt

Om du har bokat en tid är det viktigt att du kommer i tid. Efter 5 minuter släpps bokningen så att någon annan kan logga in på datorn. Detta gäller inte datorerna vid våra studierum, vid dessa datorer vänligen ta bort din bokning om du avslutar innan din tid har gått ut för att göra det möjligt för andra besökare att nyttja tiden.

Tillbaka till huvudinnehållet

Språk

English

Suomi

Svenska